Villautveckling i Åkersberga - Etapp 4

Åkersberga

Utvecklingen i Åkersberga fortsätter. Med totalt åtta hus under produktion i området kan du nu investera och vara med på resan, från tidiga skisser till färdigt visningshus.

Ny etapp i Åkersberga

I området kring Björkhaga i Åkersberga har mycket hänt senaste året. För närvarande håller Sveriges första crowdfundade hus på att färdigställas tillsammans med ett flertal andra villor.

Utvecklarna bakom de tidigare projekten, vilka övertecknades under 2014, arbetar nu med att ta fram ett helt nytt hus som ska produktionsstartas under april månad. Etappen innehåller totalt fyra hus varav det första beräknas stå färdigt till försäljning i september 2015. Du har nu chansen att investera i den nya etappen och vara med på resan, från tidiga skisser till färdigt visningshus.

Investeringens styrkor

  • Kort uppförandetid med beräknad fast avkastning på 15,5 % på 12 månader
  • Beläget i ett attraktivt bostadsområde i en ort med tillväxt
  • Flera referensprojekt i området färdigställda

Tidigare projekt sålda

Utvecklaren har tidigare genomfört flera projekt i området och har för närvarande fem egna villor under produktion. Två tidigare etapper har finansierats av Tessin varav den första planseras att vara färdigställd under mars månad. Återbetalning till investerarna är beräknad till april.

Villautveckling i Åkersberga - etapp 2
Villautveckling i Åkersberga - etapp 3

Reservera andelar i projektet nu

Missa inte chansen att reservera andelar i projektet. Så snart du reserverat andelar så blir du kontaktad av fastighetsutvecklaren som kommer att förse dig med ytterligare information och intruktioner.

Fakta om området

  • En av Sveriges mest expansiva kommuner
  • Österåker är landets femte snabbast växande kommun, och är en kranskommun till Stockholm, en av Europas snabbast växande storsstadsregioner
  • Närhet till samhällsservice i Åkersberga
  • Beläget cirka 3 mil från Stockholm city. Restid till Stockholm city uppgår till cirka 25 minuter med bil och 35 minuter med kollektiva färdmedel

Informationsträff

Fastighetsutvecklarna bakom projektet bjuder in till en enklare informationslunch om arbetet i Björkhaga. Syftet är att berätta mer kring de praktiska detaljerna kring exploateringen och ge en chans att ställa frågor direkt till projektledarna.

När?

Tisdagen den 24/3 2015, 12.00-13.30

Var?

I Tessins lokaler, Jakobs torg 3, 111 52, Stockholm


Notera att antalet platser är begränsade och att anmälan måste ske senast 23/3 kl 17.00.


Anmäl dig här


Intresserad av detta projekt? Registrera ett konto eller logga in för att få veta mer.

Registrera konto

Intresserad av detta projekt? Registrera ett konto eller logga in för att få veta mer.

Registrera konto

Rest kapital

  4.861.000 kr

Antal investerare 43
Investeringsslag Preferensaktier
Årligt avkastningsmål 15,5 %
Minimiinvestering 50.000 kr
Detta projekt är fulltecknat och vi tar inte längre emot reservationer.
Miriam
Några frågor?
Kontakta mig så berättar jag mer!
Miriam
Kundservice

Risker?

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i projekten kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Läs mer om risker