Teknisk growth hacker

Tessin är Skandinaviens största crowdfunding-plattform för fastigheter och söker nu en teknisk growth hacker som vill arbeta i en snabbväxande startup.

Bolaget bildades 2014 och består redan av ett erfaret team som drivs av att förändra och att vända upp och ner på finans- och fastighetsbranschen. Bara de senaste åren har ny teknik revolutionerat de flesta branscher. Nu står fastighetsbranschen på tur och på sikt ska Tessin vara en lika självklar finansieringspartner som banken.

Vi har sedan start jobbat enligt lean-startup filosofin och med det ett test- och datadrivet arbetssätt. Genom automatisering och smart teknisk marknadsföring har vi på kort tid lyckats bli en av europas största crowdfunding-plattformar i alla kategorier. Genom olika growth-strategier och automatiserade processer hittar vi nya projekt och investerare. Att kunna programmera och analysera data är en superkraft hos oss.

Nu letar vi efter en tekniskt growth hacker som vill hjälpa oss skala vår tjänst till nya nivåer och marknader. Tjänsten passar dig som idag är en erfaren utvecklare men vill utvecklas inom Growth.

Utmaningar vi vill lösa med dig

  • Lansering av Tessin i flera länder.
  • Automatiskt skapa kampanjer i olika annonsnätverk med hjälp av kod.
  • Vidareutveckling av vår sourcing-motor som genom olika datakällor identifierar projekt.
  • Komma på nya strategier för att hitta fler som vill investera genom vår platform.
  • Hjälpa olika avdelningar med automatisering av olika arbetsmoment.

För att passa in i rollen behöver du vara...

  • En vass utvecklare med några års erfarenhet. Vi jobbar med C# så .Net erfarenhet är så klart att föredra.
  • En analytisk, nyfiken, kreativ och datadriven hacker.

Meriterande growth kunskaper

Excel, SEO, SEM, CRO/A/B-testning, UX, SQL, Adwords, Google Analytics, Google Tag Manage, BI/Tableau, Facebook annonsering, Affärsutveckling, Projektledning, Copy, Statistik,...

Vad vi erbjuder dig

Tjänsten är en heltidstjänst och passar dig som vill arbeta i en miljö som präglas av entreprenörsanda, engagemang och kundfokus.

Den första juni flyttar vi in i våra nya, fina lokaler i centrala Stockholm.

Utöver konkurrenskraftig lön erbjuder vi en generös tjänstepension, sjukvårdsförsäkring, friskvårdsbidrag, eget val av dator och telefon.

Din ansökan

Ta chansen att arbeta med growth hacking på högsta nivå! Välkommen med din ansökan för tjänsten till niels@tessin.se. Urval och intervjuer sker löpande varför vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.

https://tessin-cdn.azureedge.net/api/tix?s=https%3A%2F%2Ffiles.tessin.se%2Fimages%2Fblocks%2Fabout%2Fniels.jpg&c=0,0,100,75&w=160&h=160

Niels Bosma

Produktansvarig