Juristassistent

Tessin är Skandinaviens största crowdfunding-plattform för fastigheter och söker nu en juristassistent som vill arbeta i en snabbväxande startup.

Bolaget bildades 2014 och består redan av ett erfaret team som drivs av att förändra och att vända upp och ner på finans- och fastighetsbranschen. Bara de senaste åren har ny teknik revolutionerat de flesta branscher. Nu står fastighetsbranschen på tur och på sikt ska Tessin vara en lika självklar finansieringspartner som banken.

Bolaget är välfinansierat med delägare som Stronghold Invest (Newsec, Datscha och NIAM fonder) och NFT Ventures (Bonnier News). Nu stärker Tessin organisationen med drivna och initiativrika medarbetare för att möta bolagets ambitiösa tillväxtplan.

Om tjänsten

I rollen som juristassistent kommer du att vara en del av bolagets juristteam. Arbetet innefattar bland annat att utföra rättsutredningar, granska avtal, upprätta bolagsrättslig dokumentation samt andra juridiska och administrativa uppgifter.

Vi söker någon som kan arbeta deltid, ungefär 2 dagar i veckan. Under månaderna juli-augusti finns det möjlighet att arbeta mer. För att lyckas i rollen bör du vara en nyfiken, noggrann och strukturerad person som tar egna initiativ och kan arbeta självständigt. Är du dessutom intresserad av att arbeta i en miljö som präglas av entreprenörsanda, engagemang och kundfokus kan du vara den Tessin söker.

Tessins kontor är beläget på Olof Palmes Gata 31 i Stockholm.

Vem söker vi?

Vi söker dig som:

  • Har läst ca 7 terminer på juristutbildningen
  • Har tidigare erfarenhet eller intresse av fastighetsfinansiering, företagsförvärv ellerbolagsrätt
  • Har lätt för att samarbeta med kollegor och besitter god social kompetens
  • Har mycket god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift, både på svenska och engelska

Ansökan

Skicka din ansökan till emmy@tessin.se med en kort beskrivning om varför just du skulle passa för tjänsten, bifoga CV. För eventuella frågor kring tjänsten kontakta Emmy Fredenklo på: +46 76 79 85 072.

Urval och intervjuer sker löpande varför vi ser fram emot din ansökan så snart sommöjligt.

Emmy Fredenklo

Emmy Fredenklo

Bolagsjurist