Fullstack .Net-utvecklare

Tessin är Skandinaviens största crowdfunding-plattform för fastigheter och söker nu en Fullstack .Net-utvecklare till vårt growth-team.

Bolaget är bildat 2014 och är redan ett erfaret team som drivs av att förändra och att vända upp och ner på finans- och fastighetsbranschen. Bara de senaste åren har ny teknik revolutionerat de flesta branscher. Vem letar idag efter lägenheter i tidningsannonser eller ringer sin aktiemäklare för att lägga en order? Nu står fastighetsbranschen på tur och på sikt ska Tessin vara en lika självklar finansieringspartner som banken.

Bolaget är välfinansierat med delägare som Stronghold Invest (Newsec, Datscha och NIAM fonder) och NFT Ventures (Bonnier News). Nu stärker Tessin organisationen med nya medarbetare för att möta bolagets ambitiösa tillväxtplan.

Ta chansen att vara med i ett tidigt skede och bygga en crowdfunding-plattform i världsklass med andra vetgiriga och passionerade utvecklare och där ditt bidrag har en stor betydelse.

Vi jobbar agilt i små team och använder metoder som continuous delivery och testdriven utveckling. Tillsammans arbetar vi kontinuerlig med att förbättra våra utvecklingsmetodik för att ligga i absolut framkant.

Vi söker dig som

Då du är en passionerad utvecklare så sysslar du förmodligen med egna projekt på fritiden och deltar gärna i olika utvecklarforum och lägger tid på att testa nya saker.

Du har 5+ års erfarenhet av fullstack-utveckling inom C#/ASP.MVC/MSSQL. Meriterande om du har jobbat med Azure, Entity Framework eller React/Redux.

Placering är på Tessins kontor på Kungsgatan i Stockholm. Förmåner som erbjuds är ett generöst friskvårdsbidrag, samt budget för konferenser och facklitteratur. Du väljer själv din utrustning. Tjänsten är en heltidstjänst.

Bifoga gärna länkar till Github, StackOverflow etc. till din ansökan.

Tommy Berglind

Tommy Berglind

Teknikansvarig